VREDNOSTI

SIGURNOST - ZVUČNA ZAŠTITA - VIŠE SVETLOSTI - ŠTEDI ENERGIJU - TEHNOLOGIJA - DIZAJN - BOJE

Sigurnost

Provalnik ostaje napolju

Zaštita od provale započinje sa Vašim prozorima

Interesujete se za prozor siguran od provale? To je dobro!

Protivprovalna zaštita

Klasa zaštite po RC2

To je nešto što morate uzeti u obzir prilikom kupovine prozora jer provalnici u većini slučajeva provaljuju baš kroz prozor. A provalnici imaju sve drugo osim vremena. Stoga je važna svaka minuta koju prozor može izdržati duže prilikom pokušaja provale. Dokazano je da provalnici odustaju od pokušaja već nakon nekoliko minuta.

Iz tog razloga policija savetuje da pri kupovini prozora obavezno obratite pažnju na klasu zaštite po RC2 Sa aluplast prozorima odlučili ste se već za najbolje sigurnosne komponente.

Zvučna zaštita

Stvorite sebi sopstvenu oazu mira!

Tišina sve više postaje luksuz.

Luksuz koji nam je hitno potreban kako bi smo se mogli opustiti, isključiti i odmoriti.

Buka postaje sve veći problem pogotovo u gusto naseljenim područjima velikih gradova. Buka je stres za naše telo utoliko veći što ne možemo sami sebi odabrati kada i koliko smo mu izloženi.

Zar ne bi Vaš dom trebao biti utočište u kojem prikupljate snagu Stvorite sebi sopstvenu oazu mira sa aluplast prozorima koj štite od buke. Osetićete i čuti razliku – ili bolje rečeno nećete je čuti…
 

Više svetlosti

Dnevna svetlost za viši kvalitet života

Naučno je dokazano da je našem organizmu neophodna svetlost. Činjenica koje je svakome poznata. Jer kad sunce sija sve je nekako bolje.

Takođe zanmo i da: Veštačko svetlo ne može nikako zameniti dnevnu svetlost. Utoliko su važniji veći prozorski otvori sa uzanim profilima!

Vi planirate izgradnju kuće? Razmislite blagovremeno o veličini prozora i širini profila. Vaše zdravlje će Vam biti zahvalno.

Veći prolaz svetlosti zahvaljujući uzanim profilima.

energeto®-profili su znatno uži nego kod konvencionalnih prozora

veći prolaz svetlosti


veći solarni toplotni dobici


elegantniji dizajn


 

Štedite energiju

Imate visoke troškove grejanja? Najšešće nije u pitanju Vaše grejanje nego Vaši prozori.

“Izdržaće još koju godinu” tako razmišlja svaki domaćin gledajući na svoje stare prozore. To što prozor spolja još uvek dobro izgleda uopšte ne znači da ima i dovoljno dobru toplotnu zaštitu Koliko novca bukvalno bacimo kroz prozor sa loše izolovanim prozorima većina ljudi ne razmišlja o tome.. Jer ko odlaže u nedogled zamenu starih prozora zasigurno štedi na pogrešan način.

Sa aluplast prozorima koji štede energiju vi štedite svoj novac a istovremeno dorinosite zaštiti čovekove sredine.

Prozori prouzrokuju i do 40% toplotnih gubitaka

U proseku oko 8% površine omotača zgrade čine prozori, ali prouzokuju skoro 40% toplotnih gubitaka.

Bilo u novogradnji ili u saniranju: sa nepobitnom vrednosti koeficijenta toplotne prolaznosti od 0,60 W/m²K energeto® je najbolji prozor u svojoj klasi. Prozor ispunjava i više od zahteva propisanih novom uredbom o uštedama energije!

Inovativne tehnologije

Tehnologije za život

Kvaliteti koji će Vas iznenaditi

Dobru tehnologiju ćete prepoznati jednostavno po tome, što Vam zaista donosi stvarnu prednost. Koja je inovativna tehnologija u nekom od aluplast prozorskih sistem primenjena ne može se primetiti na prozoru gledajući ga spolja. Poboljšana energetska efikasnost, komfornija funkcionalnost i protivprovalna zaštita Vaših prozora postaće Vam ubrzo vrednija.

Štedite energiju sa aluplast tehnologijom ®

Poboljšana toplotna izolacija

Umesto metalnog ojačanja u profilima koristimo specijalno razvijen PVC-e materijal ojačan staklenim nitima koji se ubacuje u profil direktno u proizvodnom procesu i omogućuje značajno bolje vrednosti toplotne izolacije profila.

Izaberite svoju željenu boju

Pametna tehnika, plemenit dizajn … i radost koja dugo traje

Elegantan izgled je trenutno u trendu i to u celokupnom stambenom ambijentu I izgled Vaših prozora da se oplemeniti: s aluminijumskim maskama od aluplasta Pri tome se radi kombinaciji prednosti ova dva materijala, izuzetnim toplotnim karakteristikama pvc prozora i modernom izgledu aluminijuma. Moguće je i farbanje aluminijumske maske u sve boje po RAL ton karti.
 

Slobodan izbor boja za punu raznovrsnost dizajna

Boje & Oblikovanje sa aluminijumskom maskom aluskin